Henri Conscience Building

Kantoorgebouw in grootstedelijk gebied

Integrated Project Management | Brussel
Henri Conscience Building
Locatie
Brussel

AXA Real Estate wil investeren in de renovatie en de herinrichting van het Hendrik Conscience gebouw in Brussel, om de prestaties ervan te verbeteren. De doelstellingen zijn: K32, E50, 4-sterrenscore volgens de “Vlaamse Kantoornota” en een BREEAM Excellent-score.

Voor dit project was Bopro verantwoordelijk voor het bepalen van de bouwkosten, en het vastleggen, monitoren en bijstand verlenen bij de realisatie van de doelstellingen met betrekking tot het programma van eisen, timing en budget. Verder organiseerde en optimaliseerde Bopro de samenwerking tussen alle partijen, zowel in de studie- als de uitvoeringsfase.

Bopro monitorde de hele bouwfase en rapporteerde hierover aan de klant. We coördineerden de verschillende aannemers en diensten van de Vlaamse Gemeenschap. Bopro was permanent aanwezig en in contact met de Vlaamse Gemeenschap tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. We bereidden de beslissingen van de klant voor en volgden deze op. Het vastgelegde budget en de planning werden continu bewaakt in alle projectfasen. Bij de voorlopige en definitieve oplevering verleenden we bijstand en leverden we het as built plan aan.

Bopro werkte ook als BREEAM consultant en Accredited Professional voor dit project.

Henriconscience
Henri Conscience 1

Wat je nog wilt weten...

Locatie

Het gebouw is gelegen in het Noorden van Brussel, vlakbij alle vormen van openbaar vervoer. Ook fietsers zijn er welkom: er zijn fietsparkeerplaatsen, lockers voor plooifietsen en douches. Er werd speciale aandacht geschonken aan open en groene ruimtes.

Interessant voor jouw project en wil je weten hoe we je kunnen helpen?

Ontdek andere referenties.

Onze Forward Thinkers zetten jouw vastgoeduitdagingen graag om in duurzame kansen, neem een kijkje.

Referenties

Forward thinking to
secure your future,
both financial & societal.

SDG Pioneer

Expertises

Handige links

Word Forward Thinker

Wil je een hoeksteen van onze organisatie worden?

Apply here

Laten we contact houden!

Onze kantoren zijn gevestigd in Gent, Brussel en Parijs.

©2024 Bopro - Legal & Disclaimer - Cookies