Kantoren in de Gentse binnenstad

Stakeholder traject in Gent centrum

Development Management | Gent
Kantoren in de Gentse binnenstad
Klant
Flanders Ghent Development Group
Locatie
Gent

Bopro stond in voor de organisatie en supervisie van het stakeholder traject “Kantoren in de (Gentse) binnenstad”. De Stad Gent was, in samenwerking met Flanders Ghent Development Group op zoek naar antwoorden en oplossingen op de vraag “Hoe zullen de kantoren er in 2030 in Gent uitzien?”. Het antwoord op deze vraag ligt volgens Bopro bij ons allemaal. Door de dialoog in stand te brengen kunnen we verschillende perspectieven samen leggen. Interactie tilt oplossingen naar een hoger niveau.

We organiseerden een reeks workshops. Het doel was om, via workshops met een ruime groep van belanghebbenden, een innovatieve en gedeelde visie te creëren over de toekomst van de kantoren in de binnenstad. Doorheen het hele traject werd rekening gehouden met de beleidslijnen van de Stad Gent en haar ambities op het vlak van duurzaamheid.

Het resultaat is een uitgebreid rapport, dat de gedeelde visie samenvat en de vereisten op vlak van beleid uiteenzet. Deze tekst kan dienen als advies voor de stad en de verschillende stadsdiensten. Hij is geformuleerd vanuit het perspectief van de verschillende stakeholders.

Interessant voor jouw project en wil je weten hoe we je kunnen helpen?

Ontdek andere referenties.

Onze Forward Thinkers zetten jouw vastgoeduitdagingen graag om in duurzame kansen, neem een kijkje.

Referenties

Forward thinking to
secure your future,
both financial & societal.

SDG Pioneer

Expertises

Handige links

Word Forward Thinker

Wil je een hoeksteen van onze organisatie worden?

Apply here

Laten we contact houden!

Onze kantoren zijn gevestigd in Gent, Brussel, Mechelen en Parijs.

©2023 Bopro - Legal & Disclaimer - Cookies