Sporthal De Klodde

Jeugd en sportinfrastructuur

Integrated Project Management | Zele
Sporthal De Klodde
Klant
AGB Zele
Locatie
Zele

Zele is een gemeente in Oost-Vlaanderen, ongeveer 20 km ten oosten van Gent. Het is een kleine gemeente, maar echt mensgericht en toekomstgericht. Er komt een nieuwe infrastructuur, een jeugd- en sportcentrum, met als doel mensen samen te brengen, samen plezier maken en een stevige gemeenschap opbouwen.

De grondoppervlakte van de infrastructuur bedraagt ongeveer 5.000 m². Het is een uiterst functioneel gebouw, dat past in de omgeving. De gebruikte materialen zijn niet luxueus, indrukwekkend of duur, maar wel duurzaam. Speciale aandacht werd besteed aan akoestiek, ventilatie en verwarming. Voor een sportcentrum gelden specifieke criteria: welke temperatuur is bijvoorbeeld ideaal om te badmintonnen? Heeft het invloed op de sterkte en precisie van de schoten van de speler? Wat zijn de ideale omstandigheden voor wedstrijden?

We hebben niet alleen het Programma van Eisen voor de gebruikers van het gebouw in kaart gebracht, we hebben ook aan de buren gedacht: hoe kunnen we de geluidsoverlast beperken? Er werd namelijk een uitgebreide stakeholderanalyse uitgevoerd waarbij de eisen in acht werden genomen.

Interessant voor jouw project en wil je weten hoe we je kunnen helpen?

Ontdek andere referenties.

Onze Forward Thinkers zetten jouw vastgoeduitdagingen graag om in duurzame kansen, neem een kijkje.

Referenties

Forward thinking to
secure your future,
both financial & societal.

SDG Pioneer

Expertises

Handige links

Word Forward Thinker

Wil je een hoeksteen van onze organisatie worden?

Apply here

Laten we contact houden!

Onze kantoren zijn gevestigd in Gent, Brussel en Parijs.

©2024 Bopro - Legal & Disclaimer - Cookies