Splau

Winkelcentrum in grootstedelijk gebied

Performance Management | Barcelona
Splau
Locatie
Barcelona

Splau is een groot modern winkelcentrum aan de rand van Barcelona.

Unibail-Rodamco-Westfield wilde niet alleen een prettige winkelervaring bieden, maar ook investeren in het gebied en in duurzaamheid, wat zorgt voor betere bedrijfs- en werkmogelijkheden en een betere levenskwaliteit.

Bopro was verantwoordelijk voor de BREEAM In-Use evaluatie. We hebben het BIU-schema gebruikt om het onroerend goed en het beheer van het gebouw te evalueren. Er werden suggesties geformuleerd om de exploitatiekosten te verminderen en de milieuprestaties te verbeteren en om – de belangrijkste verbetering – de omliggende gebieden met het winkelcentrum te verbinden: Splau toegankelijker maken voor fietsers en voetgangers en aantrekkelijker maken door vergroening- en biodiversiteitsmaatregelen en ontspannings- en speelruimten. Splau behaalde een “OUTSTANDING” Score van meer dan 92% voor het gedeelte beheer van het gebouw en miste het OUTSTANDING gedeelte “gebouw” (asset) maar net.

Splau 4
Splau 5

Wat je nog wilt weten...

Programma

Dit open lucht winkelcentrum omvat 54.000 m², 144 winkels en een bioscoop met meerdere zalen. Het is een lifestyle-locatie met inclusieve en groene architectuur, winkels, maar ook cultuur- en recreatiegebieden en een breed scala aan restaurants voor zowel de lokale bevolking en de zakenwereld. Het biedt ook een sociaal middelpunt voor supporters van de aangrenzende Espanyol-voetbalclub en voor toeristen op weg van en naar de nabijgelegen luchthaven El Prat.

Interessant voor jouw project en wil je weten hoe we je kunnen helpen?

Ontdek andere referenties.

Onze Forward Thinkers zetten jouw vastgoeduitdagingen graag om in duurzame kansen, neem een kijkje.

Referenties

Forward thinking to
secure your future,
both financial & societal.

SDG Pioneer

Expertises

Handige links

Word Forward Thinker

Wil je een hoeksteen van onze organisatie worden?

Apply here

Laten we contact houden!

Onze kantoren zijn gevestigd in Gent, Brussel, Mechelen en Parijs.

©2023 Bopro - Legal & Disclaimer - Cookies