Networks NØR

Kantoorgebouw in grootstedelijk gebied

Integrated Project Management | Brussel
Networks NØR
Klant
Banimmo
Locatie
Brussel

Het kantoorgebouw North Plaza 9 is volledig gerenoveerd. Banimmo (eigenaar en uitbater) heeft het gebouw in twee entiteiten gesplitst (in een gebouw A en B) en het geheel getransformeerd tot een passief gebouw met een BREEAM New Construction OUTSTANDING score.
Het renovatieproject is gelegen in de zakenwijk Brussel Noord en geniet bijgevolg van een uitstekende bereikbaarheid. Networks NØR bereik je gemakkelijk met zowel het openbaar vervoer als de wagen.

Het gebouw bestaat uit drie ondergrondse niveaus die ingericht zijn als parking, een gelijkvloers en daarbovenop 9 verdiepen bedoeld als kantoorruimte. Het gelijkvloers is deels een onthaalfunctie en is deels gebruikt worden voor retail en kantoor. Dankzij een flexibele modulering van de ruimtes kan het voor verschillende functies ingericht worden. Multifunctionaliteit is troef, en daar hebben de architecten actief op ingezet. DDS+ kiest voor een intelligent gebruik van de ruimte en veel licht. Het gebouw wordt gekenmerkt door grote glazen partijen, hoge inkomhallen, verschillende reflecterende oppervlaktes en een atrium.

Bopro stond in voor project management, quantity survey en veiligheidscoördinatie. Ook treden we op als BREEAM en EPB consulent.

Foto's: ©DDS+

512 NETWORKS NOR IMG 4550 credit DDS
512 NETWORKS NOR IMG 4554 credit DDS

Wat je nog wilt weten...

BREEAM certificaat

Tijdens de bouw werd al een BREEAM New Construction certificaat verkregen met een OUTSTANDING score. Het proces voor het verkrijgen van een BREEAM Shell & Core certificaat loopt nog.

Interessant voor jouw project en wil je weten hoe we je kunnen helpen?

Ontdek andere referenties.

Onze Forward Thinkers zetten jouw vastgoeduitdagingen graag om in duurzame kansen, neem een kijkje.

Referenties

Forward thinking to
secure your future,
both financial & societal.

SDG Pioneer

Expertises

Handige links

Word Forward Thinker

Wil je een hoeksteen van onze organisatie worden?

Apply here

Laten we contact houden!

Onze kantoren zijn gevestigd in Gent, Brussel, Mechelen en Parijs.

©2023 Bopro - Legal & Disclaimer - Cookies