Frey

Uitwerking van de strategische visie van de MVO en koolstofemissie Groep

Performance Management | Parijs
Frey
Klant
Frey
Locatie
Parijs

Uitwerking van de strategische visie van de Groep op MVO en koolstofemissie, via een materialiteitsanalyse van de problemen (met inbegrip van de stakeholders), koolstofevaluatie van de groep, operationele ontplooiing van projecten en bestaande activa. Bopro heeft ook de Frey Groep bijgestaan in een koolstofarme aanpak voor de bouw van een project in ontwikkeling met een ambitieuze doelstelling gekoppeld aan het E+C- label. In het kader van de strategie van de Frey Groep om de koolstofuitstoot te verminderen, heeft Bopro een innoverend "verantwoord huurcontract" uitgewerkt, dat de huurders van de Frey Groep moet aanzetten tot een globale benadering van de vermindering van de koolstofuitstoot (scope 1, 2 en 3).

Verantwoord financieren "sustainability linked bond": Bopro begeleidde de Frey Groep bij de structurering van haar "kader" om ESG-prestatiecriteria in haar financieringsbeleid op te nemen. In november 2021 resulteerde deze financieringsstrategie in de ondertekening van twee financieringslijnen voor de middellange termijn met ESG-prestatiecriteria (milieu, maatschappij en bestuur) voor een totaalbedrag van 150 miljoen euro over vijf jaar.

Christophe Garot (Lid Comité du Mission en Directeur Bopro Frankrijk): “Het updaten van de klimaatstrategie, door een aanpassing aan de CO2 voetafdruk (cfr " GHG protocol ") is een stap in de goede richting. De aanpassing heeft als doel de strategie in lijn te brengen met de internationale normen. Dat bevestigt het belang op lange termijn en versterkt de geloofwaardigheid van onze beloftes.”

Meer info op: FREY_Rapport_de_Mission_2022.pdf

Interessant voor jouw project en wil je weten hoe we je kunnen helpen?

Ontdek andere referenties.

Onze Forward Thinkers zetten jouw vastgoeduitdagingen graag om in duurzame kansen, neem een kijkje.

Referenties

Forward thinking to
secure your future,
both financial & societal.

SDG Pioneer

Expertises

Handige links

Word Forward Thinker

Wil je een hoeksteen van onze organisatie worden?

Apply here

Laten we contact houden!

Onze kantoren zijn gevestigd in Gent, Brussel en Parijs.

©2024 Bopro - Legal & Disclaimer - Cookies