So Ouest

Shopping centrum in grootstedelijk gebied

Performance Management | Parijs
So Ouest
Locatie
Parijs

So Ouest is een high-end West-Parijs winkelcentrum, gebouwd in 2012. Er zijn in totaal 115 merken (restaurants en winkels) op 56.000m² oppervlakte.

Bopro was verantwoordelijk voor de BREEAM-beoordeling. In 2014 ontving So Ouest zijn eerste "BREEAM In-Use" certificaten voor Part I en Part 2 met een continue verbetering in de loop der jaren, waardoor het sinds 2017 het "OUTSTANDING" niveau kon bereiken.

De BREEAM-filosofie zit in het DNA van de teams van het centrum, een hele reeks kleine investeringen en operaties zijn gedaan en geüpgraded om de algemene duurzame prestaties van het winkelcentrum te verbeteren.

Dit heeft geleid tot de tweede "BREEAM In-Use" certificaten voor Deel 1 en Deel 2, beide met de "OUTSTANDING" zes sterren rating volgens BREEAM In-Use 2017. Dit succes verklaart dat het goed is gebouwd met doordacht gebruik van technologieën, energie- en waterbesparende uitrustingen (begroeid terras, gebruik van regenwater, energieprestatiecontract, ondermeting op alle installaties, enz.) en materialen, ecologische kenmerken maar ook een gezond binnenmilieu en welzijn. Het centrum neemt de BREEAM In-Use aspecten op in zijn werking en communiceert goede praktijken naar de merken (LED-passages, vermindering van het waterverbruik, ...).

Farmhouse So Ouest 2018 Sous Les Fraises 12
So Ouest Christmas decorations December 2020

Interessant voor jouw project en wil je weten hoe we je kunnen helpen?

Ontdek andere referenties.

Onze Forward Thinkers zetten jouw vastgoeduitdagingen graag om in duurzame kansen, neem een kijkje.

Referenties

Forward thinking to
secure your future,
both financial & societal.

SDG Pioneer

Expertises

Handige links

Word Forward Thinker

Wil je een hoeksteen van onze organisatie worden?

Apply here

Laten we contact houden!

Onze kantoren zijn gevestigd in Gent, Brussel en Parijs.

©2024 Bopro - Legal & Disclaimer - Cookies