So Ouest

Shopping centrum in grootstedelijk gebied

So Ouest
Locatie
Parijs

So Ouest is een high-end West-Parijs winkelcentrum, gebouwd in 2012. Er zijn in totaal 115 merken (restaurants en winkels) op 56.000m² oppervlakte.

Bopro was verantwoordelijk voor de BREEAM-beoordeling. In 2014 ontving So Ouest zijn eerste "BREEAM In-Use" certificaten voor Part I en Part 2 met een continue verbetering in de loop der jaren, waardoor het sinds 2017 het "OUTSTANDING" niveau kon bereiken.

De BREEAM-filosofie zit in het DNA van de teams van het centrum, een hele reeks kleine investeringen en operaties zijn gedaan en geüpgraded om de algemene duurzame prestaties van het winkelcentrum te verbeteren.

Dit heeft geleid tot de tweede "BREEAM In-Use" certificaten voor Deel 1 en Deel 2, beide met de "OUTSTANDING" zes sterren rating volgens BREEAM In-Use 2017. Dit succes verklaart dat het goed is gebouwd met doordacht gebruik van technologieën, energie- en waterbesparende uitrustingen (begroeid terras, gebruik van regenwater, energieprestatiecontract, ondermeting op alle installaties, enz.) en materialen, ecologische kenmerken maar ook een gezond binnenmilieu en welzijn. Het centrum neemt de BREEAM In-Use aspecten op in zijn werking en communiceert goede praktijken naar de merken (LED-passages, vermindering van het waterverbruik, ...).

Farmhouse So Ouest 2018 Sous Les Fraises 12
So Ouest Christmas decorations December 2020

Interesse in onze andere projecten?

©2022 Bopro - Legal & Disclaimer - Cookies