LIVIN

Kantoorgebouw in grootstedelijk gebied

Integrated Project Management | Brussel
LIVIN
Klant
Befimmo
Locatie
Brussel

LIVIN is een bouwproject voor een ecologische open campus in de Brusselse Noordwijk. De bedoeling is de creatie van gedeelde ruimten voor de verschillende gemeenschappen in de wijk. LIVIN ligt op een boogscheut van het Noordstation van Brussel en is dus vlot bereikbaar. De wijk is in volle ontwikkeling en ontpopt zich tot een aantrekkelijke, veelzijdige en ecologische leefomgeving.

Centraal in het project: een tuin! Deze makkelijk toegankelijke tuin wordt een aangename ontmoetingsplaats voor iedereen.

De ontwikkeling van LIVIN is gericht op circulaire economie, zodat materialen kunnen worden gerecycleerd en de CO2-uitstoot wordt beperkt (bouw & beheer).

Voor dit project stond Bopro in voor het projectbeheer (zowel in ontwerp- als in uitvoeringsfase), nl. het bepalen, controleren en assisteren bij het bereiken van de doelstellingen met betrekking tot het budget, voorbereiding van kostenaspecten en follow-up van beslissingen van klanten, opsporen en beheren van risico’s, alsook de Gezondheids- en Veiligheidscoördinatie.

Interessant voor jouw project en wil je weten hoe we je kunnen helpen?

Ontdek andere referenties.

Onze Forward Thinkers zetten jouw vastgoeduitdagingen graag om in duurzame kansen, neem een kijkje.

Referenties

Forward thinking to
secure your future,
both financial & societal.

Expertises

Handige links

Word Forward Thinker

Wil je een hoeksteen van onze organisatie worden?

Apply here

Laten we contact houden!

Onze kantoren zijn gevestigd in Gent, Brussel, Mechelen en Parijs.

©2023 Bopro - Legal & Disclaimer - Cookies