BlueApp

Open innovatiecentrum voor duurzame chemie in grootstedelijk gebied

Integrated Project Management | Antwerpen
BlueApp
Locatie
Antwerpen

In Antwerpen is in opdracht van Blue Gate Antwerp Building het gebouw BlueApp gevestigd. Het gebouw is een pre-incubator voor de Universiteit Antwerpen om de valorisatie van de kennis van de UA te bespoedigen en de groei van bedrijfs- en technologie-ideeën in de duurzame chemie mogelijk te maken. BlueApp opende zijn deuren op het eco-efficiënt bedrijventerrein Blue Gate Antwerp, de ideale locatie om het ecosysteem rond duurzame chemie uit te werken.

Duurzaamheidsexpert Bopro nam naast de begeleiding van het duurzaamheidsgegeven ook het projectmanagement en veiligheidscoördinatie van het project op. Het BlueApp-gebouw werd in designstage reeds gecertificeerd met een Excellent certificaat. Tijdens dit project was Bopro verantwoordelijk voor opdrachten gaande van het bepalen van het programma tot het bieden van ruimte voor innovatie en onderzoek. Zo droegen wij bij aan de constructie van een kwalitatief gebouw, klaar voor de toekomst.

We interviewden Quinten Van Avondt (manager BlueApp) en Nawal El-Bouyahyaoui (Project Manager bij Bopro), het interview kan u hier lezen.

Wat je nog wilt weten...

Pre-incubator

De pre-incubator voor potentiële ondernemers en vernieuwers uit kennisinstellingen, grote en kleinere industrieën verbindt de academische wereld met de industrie. Zo gaat BlueApp onder andere intensief samenwerken met de start-ups van BlueChem.

Team

LOW Architecten staat in voor het ontwerp van het project. Stadsbader is aangesteld als algemene aannemer en EEG als aannemer voor technieken. Ook studiebureau voor technieken Ingenium en studiebureau voor stabiliteit ELD zijn partners in dit project.

IMG 8481
BLUE GATE 6 Oct 2022 Schmitt Global View Low Res 39

Interessant voor jouw project en wil je weten hoe we je kunnen helpen?

Ontdek andere referenties.

Onze Forward Thinkers zetten jouw vastgoeduitdagingen graag om in duurzame kansen, neem een kijkje.

Referenties

Forward thinking to
secure your future,
both financial & societal.

SDG Pioneer

Expertises

Handige links

Word Forward Thinker

Wil je een hoeksteen van onze organisatie worden?

Apply here

Laten we contact houden!

Onze kantoren zijn gevestigd in Gent, Brussel en Parijs.

©2024 Bopro - Legal & Disclaimer - Cookies