Park Lane

Woonwijk in grootstedelijk gebied

Park Lane
Locatie
Brussel

Park Lane is, door zijn ligging net buiten de Brusselse Vijfhoek op de site van Tour & Taxis en het gegeven dat je er zowel kan werken als wonen, hét referentieproject als bruisende en inspirerende city hub in de hoofdstad van Europa. Dankzij zijn autoluw karakter en vlotte bereikbaarheid zowel te voet, met de fiets als met het openbaar vervoer, maakt van deze inspirerende wijk de perfecte uitvalsbasis om te wonen in Brussel.

In deze opkomende nieuwe buurt staat letterlijk het groen centraal: naast de gemeenschappelijke tuin vindt men talloze perkjes, bloemen, struiken, planten, 2 vijvers en mooie lanen, omringd door stijlvolle gebouwen die zich kenmerken uit zowel de Art Deco periode als uit het modernistische industrieel tijdperk.

Bopro stond in voor het projectmanagement en de veiligheidscoördinatie. En, verzorgde tot slot de klantenbegeleiding. In een eerste fase volgde Bopro als vertegenwoordiger van de bouwheer de uitvoering van de ondergrondse parkeergarage op, dewelke ook dienst doet als publieke parking bij de Gare Maritime. Vervolgens werden de 4 residentiële eenheden Admiral, Brooklyn, Central en Hampton, allen onder het toeziend oog van de projectmanager, opgetrokken.

Brooklyn Night cropped
Penthouse Terras Brooklyn cropped

Interesse in onze andere projecten?

©2023 Bopro - Legal & Disclaimer - Cookies