THC Gantoise

Sportcomplex in grootstedelijk gebied

THC Gantoise
Locatie
Gent

In Gent, aan de Noorderlaan, is een nieuw sportcomplex verrijst voor de hockey-, tennis- en padelclub Gantoise vzw. De nieuwe indoor infrastructuur biedt plaats aan 5 tennisvelden. De outdoor sportinfrastructuur bestaat uit 1 volledig en een half hockeyveld, 6 tennisvelden en 3 padelvelden.

Bopro is verantwoordelijk voor het projectmanagement van het volledige bouwproject. Concreet betekent dit dat wij het volledige bouwproces controleren en managen en de kwaliteit, de planning en het budget bewaken. Zo draagt ook Bopro bij aan de bouw van één van de grootste hockeyclubs in België.

Begin juni zijn de werken van de nieuwe sportinfrastructuur gestart en op 27 juni 2020 ging de eerste steenlegging door. Eind 2020 was de tennishal klaar voor gebruik en in februari 2022 werd de volledige site opgeleverd.

Wat je nog wilt weten...

Programma

Het nieuwe clubhuis met tennishal telt 3 verdiepingen. Met een inkomhal, shop en kleedkamers op het gelijkvloers, een bar, restaurant en technische ruimte op het eerste verdiep en een polyvalente ruimte met vergaderzalen op verdiep 2, zal het clubhuis over een totaaloppervlakte van ongeveer 3.000 m² beschikken. Aan de buitenzijde worden tribunes voorzien met zicht op de sportvelden.

Team

Vertongen Architecten staat in voor het ontwerp van het project. Bouwbedrijf Vandenbussche is aangesteld als aannemer. De aanleg van de outdoor sportvelden zal gebeuren door 4LS.

IMG 9956
IMG 9963

Interesse in onze andere projecten?

©2023 Bopro - Legal & Disclaimer - Cookies