Skip to main content

Networks Brussels City

Kantoorgebouw in grootstedelijk gebied

Banimmo

Het kantoorgebouw North Plaza 9 zal gerenoveerd worden. Banimmo (eigenaar en uitbater) zal het gebouw in twee entiteiten splitsen (in een gebouw A en B) en het geheel transformeren tot een passief gebouw met een BREEAM Outstanding score.
Het renovatieproject is gelegen in de zakenwijk Brussel Noord en geniet bijgevolg van een uitstekende bereikbaarheid. Networks Brussels City bereik je gemakkelijk met zowel het openbaar vervoer als de wagen.

Het gebouw bestaat uit drie ondergrondse niveaus die ingericht worden als parking, een gelijkvloers en daarbovenop 9 verdiepen bedoeld als kantoorruimte. Het gelijkvloers zal deels een onthaalfunctie hebben en deels gebruikt worden voor retail en kantoor. Dankzij een flexibele modulering van de ruimtes kan het voor verschillende functies ingericht worden. Multifunctionaliteit is troef, en daar hebben de architecten actief op ingezet. DDS+ kiest voor een intelligent gebruik van de ruimte en veel licht. Het gebouw wordt gekenmerkt door grote glazen partijen, hoge inkomhallen, verschillende reflecterende oppervlaktes en een atrium.

Bopro staat in voor project management, quantity survey en veiligheidscoördinatie. Ook treden we op als BREEAM en EPB consulent.

Meer informatie: op de website van Banimmo

Hier deden wij
Proces management, Project management
Duur
2020-2022
Grootte
20.000 m