Portfolio

Wij streven naar een maximale waarde in de ruimste zin van het woord, waarbij wij steeds de hoogste normen nastreven en een optimaal evenwicht zoeken tussen ecologische, economische, sociale en technologische aspecten.

Verduurzaming op portefeuilleniveau biedt u niet alleen een strategisch voordeel op lange termijn, het vergroot ook uw ecologische impact en geeft u zeker een breder scala aan gebruiksmogelijkheden. Door doordacht om te gaan met alle economische ingrediënten zal de commerciële waarde van uw portefeuille toenemen. Zorgen voor het welzijn van de bewoners en een plek creëren waar mensen graag zijn, zorgt voor een optimaal gebruik van de ruimte. Stappenplannen op basis van innovatie kunnen u helpen bij het beschermen en herbouwen.

Onze diensten helpen u om elk aspect te optimaliseren.

Services

Forward Thinking Portfolio Approach

Is uw ESG-investeringsstrategie klaar?

Onze Forward Thinking Portfolio aanpak, waarbij we alle aspecten (economisch, ecologisch en sociaal) in kaart brengen, stelt u - als eigenaar of investeerder - in staat om gefundeerde beslissingen te nemen die een grote impact hebben op het waardebehoud van uw vastgoed.

Lees meer

MVO strategie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De impact van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) neemt toe in onze samenleving. Dat is goed nieuws, want het stelt uw bedrijf in staat zich te onderscheiden in de manier waarop het omgaat met zijn medewerkers, de medemens en de natuur. Het gaat om het nemen van verantwoordelijkheid tegenover de maatschappij.


Lees meer

Duurzaamheidsstrategie

Uw portefeuille voorbereiden op de toekomst

Duurzaam bouwen heeft tot doel de impact op mens en milieu te verminderen.

Duurzaam bouwen omvat vele aspecten gedurende de hele levenscyclus van het gebouw. Die aspecten moeten goed worden uitgebalanceerd en in een project worden geïntegreerd om het beste resultaat te verkrijgen.

Lees meer

Decarbonization roadmap

Stappenplan naar 2050

De handeling van het bouwen bevriest voor decennia de globale ecologische voetafdruk, de duurzaamheid van het product (veerkracht), de toekomstige kosten (Capex en Opex) en de waarde ervan.

Het is essentieel om de projectleiders in een zo vroeg mogelijk stadium te kunnen helpen en begeleiden om hen in staat te stellen de beste globale keuzes te maken voor het product (gebruik, functies, duurzaamheid, maatschappelijke impact, omkeerbaarheid, ...) door verder te gaan dan de loutere doelstelling van milieucertificering.

De Bopro-experts, die op de hoogte zijn van de globale en multicriteria-benaderingen, zullen ervoor zorgen dat uw projecten worden uitgedaagd, besproken en uitgevoerd door de beste globale keuzes te integreren met betrekking tot de milieu-, maatschappelijke, comfort- en gezondheidskwesties van de belanghebbenden in de gebieden waar uw projecten zullen worden ontwikkeld en geëxploiteerd.

Lees meer

Positive Impact Circular Economy Portfolio

Ecologische systematische aanpak

Onze specifieke benadering van de circulaire economie biedt een holistische en systemische aanpak die alle aspecten van duurzame ontwikkeling wil omvatten, zoals gedefinieerd door de 17 SDG's van de VN.

Onze aanpak is ook in lijn met de Green Deal en de Klimaatwet van de Europese Commissie en de Europese New Bauhaus-filosofie.

Lees meer

Laat ons weten hoe wij u kunnen helpen.

Ontdek onze projecten

Pacheco Befimmo Befimmo

Pacheco

Befimmo

Kantoorgebouw in grootstedelijk gebied

Ga naar project
Brussels skyline

Renolution

Brussels Capital Region

Dé regionale strategie voor de renovatie van gebouwen van Brussel

Ga naar project
Orange à Nancy

Orange hoofdkwartier

Orange

MVO-strategie voor de bouw van het nieuwe hoofdkantoor van Orange

Ga naar project
RNS 05 Shops02 FINAL

Frey

Frey

Uitwerking van de strategische visie van de MVO en koolstofemissie Groep

Ga naar project
1 AERIENNE HD 17 sans cadre

MVO Apsys

Apsys

Strategische MVO visie

Ga naar project
Alle projecten

©2023 Bopro - Legal & Disclaimer - Cookies