deStip

Ontwikkeling van een site in grootstedelijk gebied

deStip
Locatie
Gent
Naar website

deStip, thuiskomen in de gezelligste groene oase van Gent.

deStip is een residentieel project gelegen aan de rand van Gent. We bouwen er aan een autovrije woonkern die waterzuinig is en voorziet in haar eigen energie. Ook de energie-efficiënte architectuur helpt onze impact op het milieu aanzienlijk te verlagen.

deStip wordt de woonwijk van de toekomst. Wij geloven dat toekomstbestendige communities bouwen meer is dan extra aandacht aan het milieu geven. Wie duurzaam bouwt, streeft inderdaad naar een zuinig energie- en watergebruik, maar duurzaam bouwen is ook rekening houden met de mensen die er zullen leven: wat is voor hen praktisch, hoe verplaatsen zij zich? Wat zijn hun noden?

Ecowijk Gantoise Beeld 04 HQ 1 05x
1636 ECOWIJK GANTOISE 20161102 BEELD03 05x

Wat je nog wilt weten...

Omgeving

Op deStip kies je uit verschillende woontypologieën en transportmiddelen, afhankelijk van je behoeften. Hier zoeken we naar een fijne manier om samen te leven en samen te delen. Het wordt een wijk voor jong en oud met een gedeeld park. De ideale plaats om te wandelen, te spelen, te genieten van de natuur en halt te houden voor een leuke babbel.

Context

De Stip is de ontwikkeling van de voormalige hockey- en tennisterreinen. Vlak daarnaast bevond zich tot voor kort het Ottenstadion. Hier komt een woonontwikkeling gerealiseerd door sogent, het Gentse stadsontwikkelingsbedrijf. Beide woonontwikkelingen samen hebben de werknaam “Ecowijk Gantoise”.

Interesse in onze andere projecten?

©2023 Bopro - Legal & Disclaimer - Cookies